top of page
Une crédence en verre dans une cuisine

GLASZETBEDRIJF PISHOUDT: GLAZEN SPATWANDEN VOOR KEUKENS EN BADKAMERS

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met ons decoratieve glas in een oneindige reeks kleuren.

De glazen spatwand, een charmante toevoeging aan uw keuken en badkamer

Op zoek naar een spatwand die zowel praktisch als decoratief is? Wat dacht u van een glazen spatwand? Esthetisch, dagelijks gebruiksvriendelijk en origineel: een glazen spatwand is een schot in de roos in een hedendaags interieur. Bij Pishoudt, glaszetter en glazenier in Evere, bieden wij u glazen spatwanden op maat die uw interieur zullen verfraaien. 

Douche
La crédence en verre

Kan ik mijn glazen spatwand zelf plaatsen of met een professional?

Een glazen spatwand kan worden geïnstalleerd door een professional, of zelf als u over de nodige vaardigheden beschikt. Maar voor de perfecte wandbekleding laat u het precisiewerk beter over aan een expert. 

De glazen spatwand, een moderne oplossing met stijl

Licht

Het is algemeen bekend dat glas licht reflecteert. Een glazen spatwand brengt veel licht in uw kamer.

Onderhoud

De glazen spatwanden van Pishoudt zijn bestand tegen spatten en kleine stoten. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Het enige wat u nodig heeft, is een zachte doek en uw gebruikelijke schoonmaakmiddelen.

Weerstand

De glazen spatwanden van Pishoudt zijn bestand tegen hitte, thermische schokken en uv-stralen. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Esthetiek

Glazen spatwanden zijn verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en afwerkingen, waardoor uw werkblad een echt decoratief tintje krijgt. Transparant glas, mat glas, gekleurd glas, patronen - de mogelijkheden zijn eindeloos. U vindt zeker wat u zoekt. 

Une crédence en verre dans une cuisine

Transformeer uw keuken met een stijlvolle, moderne glazen spatwand.

bottom of page