top of page
Salle de bain avec murs et douche en verre

GLASZETBEDRIJF PISHOUDT: GLAZEN DOUCHEWANDEN

Vind de perfecte douchewand voor uw huis.

Ontdek ons gamma doucheglas en douchewanden

Bent u op zoek naar duurzaam, elegant glas van hoge kwaliteit? Glaszetbedrijf Pishoudt biedt u een ruim assortiment glas speciaal ontworpen voor douches en douchewanden. Wij maken uw deuren en wanden op maat in onze ateliers in Evere en plaatsen ze bij u thuis met professionalisme en oog voor detail.

We bieden alle soorten beglazing, van enkel tot dubbel, van scheidingswanden tot glazen bekleding. Enkele of dubbele deuren, enkele of dubbele vleugels, standaard of op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos. Praat met ons over uw wensen, we hebben zeker een deur voor u.

douche

De voordelen van een glazen douchewand

Glazen douchewanden creëren een aangename, ontspannen sfeer door uw badkamer een gevoel van ruimte en helderheid te geven. Glas is gemakkelijk schoon te maken en vlekbestendig. Uw doucheruimte is altijd schoon en hygiënisch zonder al te veel moeite. Glas past ook heel goed bij andere materialen zoals hout, metaal of natuursteen. Het geeft uw interieur een elegante, tijdloze uitstraling. 

paroi de douche en verre

Het juiste glas voor uw badkamer kiezen

Om het juiste glas te kiezen, moet u rekening houden met de stijl van uw badkamer, uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. Als u op zoek bent naar een elegante, moderne oplossing is helder gehard glas een uitstekende keuze. Als u meer privacy wilt, kunt u kiezen voor mat of getextureerd glas. Onze experts zijn er om u bij uw keuze te begeleiden en u te helpen het perfecte glas voor uw douche te vinden dat zowel sterk als esthetisch mooi is. Een glazen douchewand van hoge kwaliteit kan vele jaren meegaan, zelfs tientallen jaren, met het juiste onderhoud.

Salle de bain avec murs et douche en verre

Vraag een offerte aan voor uw douchewand of -deur.

bottom of page