top of page
panneaux de verre

GLASZETBEDRIJF PISHOUDT: AMBACHTELIJKE GLAZENIER IN EVERE

Blinkt al meer dan 100 jaar uit in expertise en knowhow in glasblazerij.

Glaszetbedrijf Pishoudt: meer dan een eeuw expertise in glas en beglazing in Brussel

Sinds 1890 staat Glaszetbedrijf Pishoudt voor uitmuntendheid en vakkennis in glasblazerij in Brussel en omstreken. Ons familiebedrijf, gevestigd in Evere, kan u helpen met al uw beglazingsprojecten. Bij Pishoudt is elke klant uniek en krijgt hij speciale aandacht. De heer Pishoudt, onze gepassioneerde zaakvoerder, legt steeds een bevoorrecht contact met u. Het is onze prioriteit om uw behoeften te begrijpen zodat we u creatieve oplossingen op maat kunnen aanbieden die uw wensen en uw budget respecteren.

Façade de Pishoudt Glazenmaker

Vind de perfecte beglazing

Onze werkplaats in Evere heeft een grote voorraad om aan elke vraag te voldoen. Van enkele tot driedubbele beglazing, veiligheidsglas en een verscheidenheid aan decoratieve glazen spatwanden. Uw deuren, ramen, douchewanden, balustrades, spiegels en decoratieve elementen zullen er nog nooit zo goed hebben uitgezien of zo functioneel zijn. Onze doorlooptijden zijn snel en ons werk is van onberispelijke kwaliteit. Onze offertes zijn gratis, duidelijk en gedetailleerd, en garanderen volledige transparantie vanaf de allereerste fasen van uw project.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een leidende positie in de glassector. Wij bieden u originele, eigentijdse producten die uw interieur zullen betoveren, terwijl we altijd op zoek zijn naar de nieuwste innovaties. 

Pishoudt
Pishoudt vitrerie au travail

Onze diensten:

glazen ramen ;

spiegels.

Panneaux de verre

Vraag een offerte aan en breng uw project tot leven.

bottom of page